773 163 895

Volejte Po–Pá, 8:00–16:00

Značka

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Modelová řada

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Tvrdost ocele

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Materiál rukojeti

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Materiál rukojeti

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Barva rukojeti

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Vlastnosti

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Pro nože s čepelí do

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Materiál

11,12,21,25,31,33,34,36,37,5

Rozměry

Hmotnost

Cena

Dostupnost a akce

Brousky a ocílky

Nůž bez ostří je jako slovo bez významu – zdánlivě celé, ale bez síly.

Více
Pravidelné broušení a tažení na ocílce nepatří k povinnostem, ale k rituálům, které dávají práci smysl a nástroji životnost. Moudrý kuchař ví, že nůž se neopotřebuje ostřením, ale zanedbáním. Ať už sáhnete po japonském brousku nebo tradiční ocílce, vždy tím říkáte, že si své řemeslo vážíte. Ostrost totiž není jen vlastnost, ale důsledek péče, která začíná mimo prkénko.

  • Podle relevance
  • Nejprodávanější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší