Volejte Po–Pá, 8:00–16:00
Kuchyňské nože značky Güde ze Solingenu nesou v sobě dědictví čtyř generací a ducha města, kde se s noži nerodí jen ocel, ale i pověst.
VíceSkvělý nůž na krájení filet z ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Nůž je kombinací perfektní 21 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Kuchařský nůž s 21 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Nůž Santoku s hladkou čepelí 18 cm a s rukojetí z olivového dřeva je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Filetovací nůž Güde - Solingen série Delta s pružnou čepelí délky 21 cm. Výborný na filetování ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Skvělý nůž na krájení filet z ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Nůž uzpůsobený k loupaní a oškrabávání zeleniny.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Kuchařský nůž série Delta s délkou čepele 21 cm s originální rukojetí z grenadilového dřeva.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Nůž s pevnou čepelí určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Kuchyňský nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Nůž je kombinací perfektní 26 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Skladem 1 ks, doručení v úterý 16.9.
Nůž Güde - Solingen s 13 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí má rukojeť z až 500 let starého olivového dřeva.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Tvrdá čepel díky svému tvaru zaručuje snadné řezání tvrdých sýrů.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Tvrdá čepel díky svému tvaru zaručuje snadné řezání tvrdých sýrů.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Vidlička vyrobená ze špičkové oceli, se kterou každé sousto bude požitkem.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Nůž s 13 cm dlouhou čepelí je vhodný ke špikování masa, ale i pro drobnou práci se zeleninou.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Nůž vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Nůž určený k sekání bylinek a koření.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Lžíce vyrobená ze špičkové oceli a s rukojetí ze speciálně tvrzeného plastu Hostaform, se kterou bude každé sousto požitkem.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.
Lžíce vyrobená ze špičkové oceli a s rukojetí z tvrdého, 100 až 500 let starého olivového dřeva, se kterou bude každé sousto požitkem.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 30.9.