773 163 895

Volejte Po–Pá, 8:00–16:00

Značka

1,21,23,25,31,32,34

Typ výroby

1,21,23,25,31,32,34

Materiál čepele

1,21,23,25,31,32,34

Materiál rukojeti

1,21,23,25,31,32,34

Barva rukojeti

1,21,23,25,31,32,34

Vlastnosti

Tvrdost ocele

Délka čepele

Cena

Dostupnost a akce

Vykosťovací nože

Vykosťovací nože – přesnost v každém řezu.

Více
Tyto nože mají tenkou a mírně pružnou čepel, která umožňuje snadno a bezpečně oddělit maso od kosti, aniž byste přišli o cennou surovinu. Jsou ideální pro práci s kuřecím, hovězím i vepřovým masem, stejně jako při čistění ryb.

 

Díky ergonomické rukojeti a vyvážené délce čepele nabízí vykosťovací nože maximální kontrolu i při delší práci. V naší nabídce najdete varianty s různou délkou a tuhostí čepele podle vašich preferencí, takže ať už preferujete flexibilní nebo pevnější provedení, u nás si vyberete. Všechny nože jsou skladem a připraveny k rychlému odeslání, abyste mohli své kuchyňské řemeslo dokončit s přesností a elegancí.

Typy nožů podle využití
Magazín 5 min. čtení
  • Podle relevance
  • Nejprodávanější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší