773 163 895

Volejte Po–Pá, 8:00–16:00

Značka

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Modelová řada

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Typ výroby

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Materiál čepele

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Materiál čepele

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Materiál rukojeti

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Materiál rukojeti

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Tloušťka čepele

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Barva rukojeti

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Použití

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Vlastnosti

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Možnost gravírování

1,11,14,2,21,22,23,25,31,32,33,34,35,4,5,7,8

Barva gravírování

Tvrdost ocele

Délka čepele

Šířka čepele

Délka nože

Hmotnost

Cena

Dostupnost a akce

Nože na sýr

Sýr má svou povahu – jemnou, mazlavou, tuhou i krystalickou.

Více
A stejně jako víno či pečivo, i on si zaslouží nástroj, který rozumí jeho konzistenci. Nůž na sýr není zbytečným výstřelkem, ale pokračováním tradice, která chápe rozdíl mezi měkkým brie a tvrdým parmazánem. Otvory v čepeli, tvar hrotu i volba materiálu nejsou náhodné – jsou odpovědí na potřebu krájet bez zbytečného lepení, drolení či tlaku. Kdo pochopil strukturu sýra, ten ví, že vhodný nůž je nejen otázkou estetiky, ale i úcty k chuti.

Typy nožů podle využití
Magazín 5 min. čtení
  • Podle relevance
  • Nejprodávanější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší