Volejte Po–Pá, 8:00–16:00
Solingen je synonymem pro špičkové nožířské řemeslo a kuchyňské nože s tímto označením patří k absolutní špičce.
VíceVýborný loupací nůž kovaný z jednoho dílu kvalitní oceli s nýtovanou rukojetí z exotického dřeva.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Výborný steakový nůž kovaný z jednoho dílu kvalitní oceli s nýtovanou rukojetí z exotického dřeva.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Výborný nůž na šunku kovaný z jednoho dílu kvalitní oceli s nýtovanou rukojetí z exotického dřeva.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Výborný nůž na zeleninu kovaný z jednoho dílu kvalitní oceli s nýtovanou rukojetí z exotického dřeva.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Výborný špikovací nůž kovaný z jednoho dílu kvalitní oceli s nýtovanou rukojetí z exotického dřeva.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Kvalitní loupací nůž řady Professional S je výborný na loupání brambor, ovoce a zeleniny a velmi dobře se s ním vykrajují kazy z brambor.
Na objednávku, na dotaz
Kvalitní steakový nůž s vlastnostmi nožů řady Ikon, ale s rukojetí ze syntetického materiálu.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž na rajčata Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Kvalitní filetovací nůž řady Professional S s délkou čepele 18 cm je určený všem, kteří to s vařením myslí opravdu vážně.
Na objednávku, na dotaz
Nůž na zeleninu Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 9 cm.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Špikovací nůž Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 10 cm.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Kuchařský nůž série Delta s délkou čepele 16 cm.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Kvalitní nůž na chléb řady Professional S s délkou čepele 20 cm je určený všem, kteří to s vařením myslí opravdu vážně.
Na objednávku, na dotaz
Kvalitní steakový nůž řady Professional S s délkou čepele 12 cm je určený všem, kteří to s vařením myslí opravdu vážně.
Na objednávku, na dotaz
Nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž Santoku s hladkou čepelí 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž Santoku s 18 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 18 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Kuchařský nůž (26 cm) je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž s délkou čepele 21 cm ideální na krájení větších kusů masa, šunky, případně zeleniny či ovoce.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž je kombinací perfektní 16 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž Güde - Solingen s 10 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž s 10 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.
Nůž s 8 cm dlouhou čepelí vhodný ke špikování masa, ale i pro drobnou práci se zeleninou.
Na objednávku do 14 dní, přibližně 14.11.