773 163 895

Volejte Po–Pá, 8:00–16:00

Značka

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Typ výroby

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Materiál čepele

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Materiál čepele

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Materiál rukojeti

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Materiál rukojeti

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Barva rukojeti

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Použití

1,21,22,23,25,31,32,34,4,5

Vlastnosti

Tvrdost ocele

Délka čepele

Cena

Dostupnost a akce

Filetovací nože

Filetování je umění přesnosti.

Více
Nejde o rychlost, ale o vedení řezu podél kostí, o oddělení masa s minimální ztrátou a maximální úctou k surovině. Filetovací nůž má tenkou, pružnou čepel, která neodporuje – jen následuje linii, kterou ryba nebo maso samo určuje. V rukou pozorného kuchaře se stává nástrojem klidu a přesnosti, který netrhá, ale odděluje. Kdo zná jeho význam, ví, že nejde o zvláštnost, ale o nezbytnost pro práci, která má být čistá.

Typy nožů podle využití
Magazín 5 min. čtení
  • Podle relevance
  • Nejprodávanější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší